• Besplatna dostava za porudžbine preko 15.000,00 RSD
  • Sigurna kupovina 30 dana za povraćaj novca
  • Brza isporuka od 2 do 4 radna dana

Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo vas da pre korišćenja ovog web sajta pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka Vaša poseta ovom web sajtu, kupovina ili bilo koja druga aktivnost, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti.

1 Prava intelektualne svojine
Megga polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale...), kao i na većinu postavljenih fotografija.
Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela ovog web sajta, bez pismene dozvole vlasnika ili proizvođača ove web prodavnice (ATEC Technologies), smatra se kršenjem autorskih prava i kao takvo podložno je tužbi. Posetioci i korisnici web sajta koji svojom voljom pošalju fotografije, video snimke ili pisana dela s ciljem objavljivanja, u celosti prenose sva autorska prava ovom web sajtu, koji zadržava pravo reprodukovanja i distribucije, bez naknade i bez vremenskog i prostornog ograničenja.

2 Linkovi ka drugim web lokacijama
Iako ulažemo sve razumne napore kako bismo obezbedili tačnost i potpunost informacija, ne snosimo odgovornost u slučaju da informacije stavljene na raspolaganje putem ove web stranice nisu tačne ili potpune. Korišćenje i prihvatanje materijala i informacija na ovoj web stranici vršite na sopstvenu odgovornost. Saglasni ste da je Vaša odgovornost da nadgledate sve izmene materijala i informacija sadržanih na ovoj web stranici.

3 Tačnost, potpunost i pravovremenost informacija
Svi linkovi na ovom web sajtu ka drugim lokacijama (web sajtovima), kao što je npr. web sajt proizvođača ili brenda, su postavljeni isključivo da bi vam olakšali rad i pružili što detaljnije i kvalitetnije informacije. Korišćenjem ovih linkova, napustićete ovaj web sajt i pristupiti drugom web sajtu na kome važe drugi uslovi korišćenja. Megga nije u mogućnosti da pregleda i proveri sve te lokacije, i ne može ni na koji način da utiče na njihov sadržaj, funkcionalnost i bezbednost. Ako odlučite da pristupite nekoj od Web lokacija, čije su web adrese postavljena na ovom websajtu, to radite isključivo na sopstvenu odgovornost.

4 Ograničenje od odgovornosti
Megga ne prihvata odgovornost za bilo kakav gubitak usled virusa koji mogu zaraziti Vaš kompjuter ili bilo koju drugu imovinu kroz upotrebu, pristup ili preuzimanje bilo kakvog materijala sa ove web stranice. Ako se odlučite da koristite ovaj web sajt, kao i preuzimate materijal sa istog, činite to na sopstvenu odgovornost. Megga i/ili bilo koja druga strana koja učestvuje u kreiranju, proizvodnji ili isporuci ove web stranice u naše ime neće snositi nikakvu odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posledične, indirektne, posebne ili kaznene štete, troškove, gubitke ili odgovornosti koje na bilo koji način proiziđu iz Vašeg pristupa, korišćenja, nemogućnosti korišćenja, promene u sadržaju ovog web sajta ili iz bilo kojeg drugog web sajta kojoj pristupite putem veze sa ovog web sajta ili u meri u kojoj to dozvoljava važeći zakon, iz bilo kojih radnji koje preduzmemo ili ne preduzmemo, kao rezultat bilo koje elektronske pošte koju nam pošaljete.
Iako ulažemo sve razumne napore kako bismo obezbedili tačnost i potpunost informacija, kao i da U svakom trenutku nastojimo da Vam prikažemo i opišemo sve proizvode što preciznije, ali ne garantujemo da su svi navedeni podaci (boja proizvoda, postavljene fotografije, zalihama na stanju, tehničkim specifikacijama, objavljenim tekstovima i sl.) u svakom trenutku precizni.

5 Dodatne informacije
U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije o uslovima korišćenja ovg web sajta, a koje nismo izneli u ovom tekstu, molimo Vas da nas kontaktirate. Podatke za kontakt možete naći na našoj kontakt stranici.

6 Promene uslova korišćenja
Megga može promeniti ove Uslove korišćenja bilo kada, ažuriranjem ili izmenom ovog dokumenta. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali Uslove koji trenutno važe, zato što su oni za vas obavezujući. Određene odredbe ovih Uslova mogu se zameniti izričito navedenim pravnim obaveštenjima i uslovima dostupnim na određenim stranicama ove lokacije.